Wij lossen elk elektra probleem voor u op!
Onze diensten bestaan o.a. uit:

We kunnen allemaal wel een stop vervangen of een lampje indraaien. Maar voor complexere zaken heeft u misschien toch echt een specialist nodig.

 

Lees meer over elektrotechniek…

Iedereen heeft wel eens last van kortsluiting of flikkerende verlichting. Deze problemen zijn erg vervelend voor u. Gelukkig helpen wij u aan een oplossing voor uw storingsproblemen.

 

Lees meer over storingsdienst…

Bent u momenteel bezig met nieuw-, aan- of verbouw van uw woning en heeft u hulp nodig bij het aanleggen van elektra? Dan zijn wij u graag van dienst.

 

Lees meer over elektra aanleggen…

Onze elektricien in Almere Buiten is u graag van dienst

Neem nu contact met ons op – Wij zijn snel bereikbaar

Neem contact op

Schakel een elektricien in Almere Buiten in

Bent u op zoek naar een elektricien in Almere Buiten? RS Elektrotechniek is u graag van dienst! Wij hebben jarenlange ervaring met alle klussen op het gebied van elektrotechniek. Of het nu gaat om installatie-, reparatie- of onderhoudswerkzaamheden, wij staan voor u klaar! U kunt ons onder andere inschakelen voor:

Kortsluiting

Heeft u geen stroom meer in uw woning in Almere Buiten? Grote kans dat dit veroorzaakt wordt door een defect in één van uw elektrische apparaten. In dat geval kunt u de kortsluiting vrij eenvoudig zelf opsporen en verhelpen. Indien dit niet het probleem is, zit de oorzaak vaak in de elektrische installatie zelf. Om het probleem snel en op de juiste wijze te verhelpen, schakelt u in dat geval onze elektricien in Almere Buiten in.

Groepenkast uitbreiden

elektricien almere buiten Veel mensen denken dat zij te maken hebben met kortsluiting wanneer er geen stroom meer is. De stroomuitval kan echter ook veroorzaakt worden doordat er teveel stroom van een bepaalde groep gevraagd wordt. In dat geval is het noodzakelijk om uw groepenkast uit te breiden. Dit is geen klus die u zelf uit kunt voeren. Laat het uitbreiden van uw groepenkast dan ook lekker over aan onze elektricien in Almere Buiten.

Elektra aanleggen

Gaat u uw woning in Almere Buiten verbouwen? Dan moet er mogelijk ook elektra verlegd worden om straks ook gewoon over stroom te kunnen beschikken. Wanneer u enige ervaring heeft met het aan- of verleggen van elektra, kunt u dit prima zelf doen. Heeft u hier zelf echter geen ervaring mee? Dan is het verstandig om onze elektricien in Almere Buiten in te schakelen. Hij weet namelijk precies hoe hij de elektriciteit moet aan- of verleggen, zodat u na de verbouwing op alle gewenste punten een stopcontact, lichtschakelaar of ander elektriciteitspunt kunt plaatsen.