Over op duurzame energie in Almere

Als we ons milieu leefbaar willen houden voor onze toekomstige generaties, moet de knop om. Ons energieverbruik moet duurzamer. In deze duurzame energie opmars kunt u zelf veel bijdragen. Zo werken we aan een toekomstbestendig milieu en het is nog goed voor uw portemonnee ook.

Besparen met duurzame energie in uw huishouden

U kunt in uw huishouden veel besparen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor een energieklasse A of B bij de aanschaf van witgoed en elektronica. Laat uw apparatuur, als het even kan, niet in de stand-by stand staan. Installeer de energiezuinige LED-lampen. Ze zijn soms wat duurder in aanschaf maar verbruiken weer minder energie. Was op 30 graden in plaats van 40 graden of hoger. Dit levert een aanzienlijke energiebesparing op. Droog uw was, waar mogelijk, aan de lijn in plaats van in de droger.

Een duurzaam huis

Denk bij duurzame energie ook aan betere isolatie van wanden en vloeren in uw huis. Overweeg ook uw enkelvoudige of uw verouderde dubbelglas glas te vervangen voor het verbeterde dubbele glas. Het levert u een aanzienlijk lagere energierekening op.

Zonnepanelen voor duurzame energie

duurzame energie

U heeft ze vast al eens nader bekeken, de zonnepanelen bij de buren in uw wijk. Zonnepanelen wekken groene energie op, maar uw portemonnee wordt er zeker ook opgewekt van. Hoeveel u bespaart hang af van een aantal factoren:

– hoe ligt uw dak ten opzicht van de zon?

– hoeveel plek heeft u op uw dak voor de panelen (denk aan dakramen en dakkapellen)?

– wat is de hellingshoek van uw dak (36 graden zorgt voor optimaal rendement)?

– staan er bomen of hoge gebouwen naast uw huis, die hun schaduw op uw dak werpen?

Een laadpaal in uw voortuin?

Elektrische auto’s, u ziet ze steeds meer in het straatbeeld. Vaak herkenbaar aan het elektra snoer ingeplugd in een laadpaal. Overweegt u een andere auto te kopen, kijk dan ook eens naar een  elektrische auto. Uw eigen duurzame energie laadpaal voor de deur? Almere-electriciens legt het graag voor u aan.

Maak nu een afspraak

036-7820523
De juiste vakkennis

Kwaliteit en servicegericht

Allround elektrawerk

Snel bereikbaar