Over ons

Van Oostveen Elektra in Almere beschikt over jarenlange ervaring. Ons personeel bestaat uit vakmannen met ieder hun eigen specialisatie. Deze specialisaties variëren van alles voor in uw huis of bedrijf tot aan alles om deze vanaf de buitenkant goed te beschermen.

Wij houden rekening met het milieu en maken daarom zo veel mogelijk gebruik van groene stroom. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten kwaliteit te bieden. Daarom bieden we professioneel advies en vakmanschap.

Kernwaarden

Wij snappen dat zowel een goede aanleg als een nette afwerking van belang is. Niets is zo vervelend als loshangende bedrading als dit voorkomen had kunnen worden. Daarom zorgen wij ervoor dat ons werk netjes wordt geleverd en dat onze vakmannen hier ook aandacht aan besteden. We selecteren hen dan ook o.a. op basis van hun afwerking. Onze kernwaarden zijn gebaseerd om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen op diverse gebieden van elektrotechniek. Het gaat hier om het bieden van de juiste vakkennis, het leveren van de beste kwaliteit, en werkzaam zijn om u zo goede mogelijke service te bieden!

Onze klanten

Onze klanten bestaan uit zowel particulieren als bedrijven. Wij zorgen ervoor dat alle vormen van elektrotechniek bij u thuis of op het werk zo optimaal geïnstalleerd, aangesloten of vervangen wordt.

Waarom wij?

Wij onderscheiden ons door zo goed mogelijk te kijken naar wat onze klanten daadwerkelijk willen. Goede kwaliteit, service, een nette afwerking en vooral een professionele werkwijze zodat iedereen krijgt wat hij/zij wil. Op het gebied van elektrotechniek zijn wij breed inzetbaar. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor het installeren van verlichting, het aanleggen van krachtstroom, het vervangen van groepenkasten of het verhelpen van storingen.

Bent u benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij zijn snel bereikbaar op 036-7820523.

Bel ons direct voor een afspraak!

logo
4.7
160 reviews
trustpilot logo
5
139
4
21
3
0
2
0
1
0

Alle reviews

Maak nu een afspraak

036-7820523
De juiste vakkennis

Kwaliteit en servicegericht

Allround elektrawerk

Snel bereikbaar